Piko tehervonati gõzmozdony

Piko tehervonati gõzmozdony

Sajnos már elkelt a képen látható Piko márkájú, H0 méretű 0 tehervonati gõzmozdony. A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van. Csomagolás: kartondobozban, Extra: eredeti leírás videó, Méret: 0 cm, Súly: kb. 681 gr. Cikkszám: LOGSZI-160-000 Státusz: Sajnos már elkelt

Frissítve: 2019.08.21

Cikkszám: LOGSZI-160-000
  • Leírás

Leírás

 

Frissítve: 2019.08.21

Sajnos már elkeltPiko márkájú, H0 méretű 0 tehervonati gõzmozdony

A képen látható H0 vasútmodell piros-fekete színû, hattengelyes retro gõzmozdony szerkocsival. Mind a négy kerékpár hajtott, az utolsón gumigyûrû segíti a jobb tapadást. A mozdony elején és végén 1-1 kerékpár csak alátámasztási célból, nem hajtott, oldalirányba elmozdulhat. A hajtás a szerkocsiban, a mozdony az áramot nem adja hátra a szerkocsinak, de felveszi a világításhoz. Vagonok csatlakoztatása csak a szerkocsihoz lehetséges, mert a mozdony és a szerkocsi kapcsolása nem szabványos..
A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van.

Piko tehervonati gõzmozdony paraméterek:

Márka:
Piko
Típusszám:
0
Vasútmodell:
tehervonati gõzmozdony
Méret:
H0
Súly:
681 gr.
Csomagolás:
kartondobozban
Cikkszám:
LOGSZI-160-000

 

Eredeti dokumentációk a dobozában: eredeti leírás

Piko tehervonati gõzmozdony videó, próbakörök a karbantartás után

Személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér tér közelében lehetséges, munkanapokon 17 óra után, hétvégén egész nap.

A Vaterán logszi felhasználónéven megtalál az alábbi linken, valós, ellenőrzött felhasználója vagyok a portálnak, itt megnézheti az értékeléseimet is, melyek 100 %-ban pozitívak.

 

A kiválasztott vasútmodelleket szívesen elküldöm a FOXPOST csomagküldő szolgáltatással is előreutalásos fizetés eseténA FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, történetesen az itt kiválasztott még eladó státuszban lévő vasútmodelleket is.