Piko tehervonati villanymozdony

Piko tehervonati villanymozdony

Sajnos már elkelt a képen látható Piko márkájú, H0 méretű BR 244 tehervonati villanymozdony. A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van. Csomagolás: kartondobozban, Extra: videó, Méret: 0 cm, Súly: kb. 345 gr. Cikkszám: LOGSZI-133-000 Státusz: Sajnos már elkelt

Frissítve: 2019.08.21

Cikkszám: LOGSZI-133-000
  • Leírás

Leírás

 

Frissítve: 2019.08.21

Sajnos már elkeltPiko márkájú, H0 méretű BR 244 tehervonati villanymozdony

A képen látható H0 vasútmodell zöld-piros-fekete színû négytengelyes, forgóalvázas retro tehervonati villanymozdony. A modellben két motor van, amely meghajtja mindkét forgóalváz kerekeit. Az áramszedõn is képes felvenni az áramot. Világítás menetiránytól függetlenül ég..
A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van.

Piko tehervonati villanymozdony paraméterek:

Márka:
Piko
Típusszám:
BR 244
Vasútmodell:
tehervonati villanymozdony
Méret:
H0
Súly:
345 gr.
Csomagolás:
kartondobozban
Cikkszám:
LOGSZI-133-000

 

Piko tehervonati villanymozdony videó, próbakörök a karbantartás után

Személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér tér közelében lehetséges, munkanapokon 17 óra után, hétvégén egész nap.

A Vaterán logszi felhasználónéven megtalál az alábbi linken, valós, ellenőrzött felhasználója vagyok a portálnak, itt megnézheti az értékeléseimet is, melyek 100 %-ban pozitívak.

 

A kiválasztott vasútmodelleket szívesen elküldöm a FOXPOST csomagküldő szolgáltatással is előreutalásos fizetés eseténA FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, történetesen az itt kiválasztott még eladó státuszban lévő vasútmodelleket is.